Nieuws

19-3-2020 11:00 – Wedstrijd afgelast

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent COVID-19 hebben wij in overleg met de KNRB helaas het besluit moeten nemen de editie van de Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK Klein die gepland stond op 17, 18 en 19 april 2020 af te gelasten.

Als organisatie vinden wij het essentieel de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen te garanderen. Helaas hebben wij moeten concluderen dat wij op deze korte termijn niet aan de door het RIVM gestelde veiligheidseisen en de in het COVID-19 (bestuurlijk) afwegingskader evenementen gestelde extra maatregelen kunnen voldoen. Wij vinden het erg jammer dit jaar geen editie van de Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK Klein te kunnen realiseren, maar kijken er naar uit u allen volgend jaar weer te mogen ontvangen.

In de tussentijd willen wij u op het hart drukken uw maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de nationale maatregelen omtrent de bestrijding van COVID-19.

Voor verdere vragen omtrent deze beslissing kunt u contact opnemen met de voorzitter of de wedstrijdleiding. Voor algemene vragen rondom het landelijk beleid kunt u terecht bij het RIVM en de KNRB.